Wisent

Het was vandaag een grauwe dag, we zijn weer eens gaan kijken in het natuurpark Lelystad, alwaar normaal gesproken vrij veel dieren te vinden zijn. Vandaag echter hadden ze er geen zin in denk ik, want we hebben zeer weinig dieren gezien. In ieder geval lag een groep Wisenten te herkauwen, en deze kon ik dan ook rustig fotograferen. Bovenstaande was duidelijk de grootste in de groep, met een mooie markante kop. Vanwege het grauwe licht moest de foto genomen worden met slechts 1/50 seconde bij f/6.3 en iso500, en dat bij 500mm brandpuntafstand. De beeldstabilisatie van de Sigma 50-500 OS bewijst zich hier wel heel duidelijk! De foto is ‘ontwikkeld’ in Lightroom 3 en geoptimaliseerd voor web gebruik. Ik hoop toch snel op wat minder grauw weer, gewoon iets meer licht…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *