Koud….:

de hele dag zijn we in het Oostvaardersplassen gebied geweest vandaag, omdat in het bezoekerscentrum De Trekvogel een tentoonstelling werd geopend met foto’s van leden van het fotografie forum Natuurshot waar ik ook behoorlijk aktief op ben. Ook een van mijn foto’s hangt bij de tentoonstelling, dus zeker de moeite waard om er te gaan kijken. Nadat we vrij snel klaar waren met het ophangen van de lijsten, zijn we nog enige uren rond gaan kijken of er nog iets moois te fotograferen was. Redelijk veel roofvogels gezien, maar allen hoog in bomen langs de autoweg aan de dijk, op de plekken waar je te voet kon komen heb ik niet veel meer gezien dan koude landschappen, een beetje heiiig ook, maar ook dat is mooi.

Bovenstaande foto is vanaf de rand van Almere Buiten genomen met 500mm tele(!) het natuurgebied inkijkend! Dit keer had ik ook het statief mee, foto geschoten met f/9 en 1/250 seconde met de Sigma 50-500 OS. De foto is in Lightroom 3 ‘ontwikkeld’ en iets meer verzadigd in kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *