Nieuws….

Ik ben bezig met een aantal veranderingen door te voeren in mijn website, en met name om ook gewoon foto’s in een serie te kunnen bekijken. Dit betekent dat er toevoegingen zijn aan het menu, zodat je ook direkt een fotoserie kan bekijken zonder tekst.

Ik heb de afgelopen maanden relatief weinig gefotografeerd, maar de laatste paar weken ben ik wel weer regelmatig in de AWD te vinden. Ik zal dan ook proberen regelmatig nieuw materiaal te plaatsen bij de fotoseries! De foto’s zijn het beste te bekijken op een HD scherm vanwege de hoge resolutie.

Boommarter

Boommarter

3 Replies to “Nieuws….”

  1. Hallo Frank, goed om weer wat van je te zien, ik werd al een beetje ongerust.. De boommarter zien en fotograferen is toch wel heel erg leuk! Misschien doe ik iets niet goed ofzo maar verschillende foto’s worden niet helemaal gezien. Dan bedoel ik dat er vleugelpunten ontbreken, dat kan natuurlijk maar niet bij alle vlinders of libellen. Verder ziet het er heel fijn van scherpte en kleur uit, top.

    1. Dank je Willie, ik ben er nog steeds niet helemaal uit w.b de slideshows. Ik wil graag een foto ook groot kunnen laten zien, maar het geheel moet
      natuurlijk ook op kleinere monitors bekeken kunnen worden. Ik blijf dingen uit proberen!

      grt, Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *