Voedertafel….

Ik heb al weken allerlei voer voor de vogels in de winter liggen, maar wilde dit mooi installeren op een voertafel vlak voor mijn schuiltentje. Gisteren had het echter zoveel gesneeuwd dat ik vond eerst de vogels te moeten helpen i.p.v. alles mooi maken. Ik heb dus snel wat voer op een tuintafeltje gestrooid en hoewel er gisteren niet mee gebeurde was het vandaag opeens een drukte van belang. Bovenstaande foto is door het raam gemaakt, niet ideaal, maar wel lekker warm. Ik wil de komende dagen weer eens een uurtje in het tentje gaan zitten, en hoop dan goede plaatjes te kunnen maken. Hopelijk wel wat meer licht….. De foto is geschoten met de D300s en de Sigma 50-500 OS bij 500mm, 1/200s bij f/6.3 en iso 560 uit de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *